Fokus Basketball Shooting Machine, bola voli Ngawula Machine, bal-balan shooting Machine, bal-balan 4.0 training System, Tennis Machine, Squash Machine, Badminton Shooting Machine, stringing Machine lan liya Accessories Pengadilan.

Jelajahi COLLECTIONS kita

TRAINING EQUIPMENT FOR EVERY wayahe

PAWARTA LAN INFORMASI

  • New Era Universal Fitness Smart Sports Park

    DKsportbot owns the “Duoha Park” which a smart sports fitness smart park, and covering an area of 12,000 square meters. It is also the largest comprehensive fitness platform for “Internet, Technology, Sports, Education, Experience, Service” in Dongguan. Wide range of motor functions Duoha Park...

  • 3 Best Tennis Ball Mesin saka 2019

    Yen kene, aku ngerti sampeyan tresna tenis. Iku olahraga gedhe tenan. Aku ngerti kowe wis krungu saka Rafael "Rafa" Nadal saka Spanyol, Novak Djokovic saka Serbia lan Roger Federer saka Swiss lan sampeyan bisa malah bakal ngisor game sing rapet. pembuangan tenis seneng banget lan pemain idolize mau lan njaluk inspirasi ...

  • Requirements Electric Racket stringing Machine Maintenance

    Sawise tuku mesin threading profesional, sampeyan kudu mbayar manungsa waé kanggo reresik lan pangopènan dina, dadi minangka kanggo mesthekake yen iku tansah bisa nindakake uga. Sampeyan kudu ngontrol manufaktur kanggo manual pangopènan, pangerten-ati pangopènan tumindake kudu mbayar manungsa waé kanggo m ...

  • Carane kanggo njaga basket

    Carane kanggo njaga basket 1, pilih ajang, miturut nggunakake beda saka ajang, perlu kanggo milih ajang beda karo werni. Ana rong pilihan: bal ruangan (oudoor) utawa bal njero ruangan (njero ruangan). jogan Umum kayu, lantai plastik, lapangan banyu lan pilihan ajang Gamelan liyane ...

  • Badminton Machine Multi-pituduh Launch Ball

    Ing struktur sakabèhé lan tata letak ing dispenser Ing kasunyatan, paling sing ana ing ngarep lan ing luar negeri iku mesin tenis meja, lan sing paling akèh dipigunakaké, kang uga prasaja karo struktur tenis meja, supaya rancangan mesin cocog iki uga relatif gampang, lan mesin badminton accordi ...