Fokus kana Wargi shooting Mesin, voli Ngawula Mesin, Football shooting Mesin, Football 4.0 Latihan System, ténis Mesin, squash Mesin, Badminton shooting Mesin, Stringing Mesin sarta lianna Asesoris Pangadilan.

Ngajalajah kumpulan urang

Latihan parabot keur unggal momen

Warta jeung émbaran

  • New Era Universal Fitness Smart Sports Park

    DKsportbot owns the “Duoha Park” which a smart sports fitness smart park, and covering an area of 12,000 square meters. It is also the largest comprehensive fitness platform for “Internet, Technology, Sports, Education, Experience, Service” in Dongguan. Wide range of motor functions Duoha Park...

  • 3 Best ténis Ball Mesin of 2019

    Mun anjeun ka dieu, kuring nyaho anjeun bogoh ténis. Ieu mangrupakeun olahraga hébat mang. Kuring nyaho anjeun geus ngadéngé Rafael "Rafa" Nadal ti Spanyol, Novak Djokovic ti Sérbia jeung Roger Federer ti Swiss jeung anjeun bisa malah jadi handap kaulinan maranéhanana raket. fans ténis Avid sarta pamaén mikaresepan aranjeunna sarta perlu diideuan ...

  • Syarat listrik raket Stringing Mesin Purwokerto

    Sanggeus meuli mesin threading profésional, Anjeun kedah bayar perhatian ka beberesih jeung perawatan poean na, ku kituna pikeun mastikeun yén éta salawasna bisa ngalakonan ogé. Anjeun kudu ngadalikeun pabrik jeung manual diropéa, pamahaman ati pangropéa rutin kudu nengetan m ...

  • Kumaha carana ngajaga baskét

    Kumaha carana ngajaga baskét 1, pilih tempat anu, dumasar kana pamakéan béda ti tempat éta, kudu milih hiji tempat béda jeung bal. Aya dua pilihan: bola outdoor (oudoor) atanapi bola indoor (indoor). flooring umum kai, flooring plastik, médan cai na Pilihan tempat lemes sejenna ...

  • Badminton Mesin Multi-arah peluncuran Ball

    Struktur sakabéh sarta perenah ti dispenser Kanyataanna, paling muncul di imah na luar nagari nyaéta mesin ténis méja, sarta paling loba dipaké, anu bisa jadi basajan kalawan struktur ténis méja, jadi desain mesin cocog na oge kawilang gampang, sarta mesin badminton accordi ...