Се фокусира на кошарка Снимање машина, одбојка Служи машина, Фудбал снимањето машина, Фудбал 4.0 системот за обука, Тенис машина, машина сквош, бадминтон Снимањето машина, stringing машина и други суд додатоци.

ИСТРАЖУВАЊЕ нашите колекции

ОБУКА ОПРЕМА ЗА СЕКОЈ МОМЕНТ

Вести и информации

 • How To Use The Ball Machine Correctly

  The fixed point is the first step from the high-rise floor, let the ball machine be your entry teacher, but you can easily achieve a professional multi-ball training environment, standardized hitting and rotating. The most important thing is that it can be adjusted at any time, and it can be prac...

 • Tennis Ball Machine Buying Guide

  When you are looking for a tennis ball machine to help you practice your game you do not just want to purchase any old ball machine. These machines are not cheap so you need one that will work well for you for a long time. Here are some of the main tennis ball machine characteristics to consider ...

 • New Era Universal Fitness Smart Sports Park

  DKsportbot owns the “Duoha Park” which a smart sports fitness smart park, and covering an area of 12,000 square meters. It is also the largest comprehensive fitness platform for “Internet, Technology, Sports, Education, Experience, Service” in Dongguan. Wide range of motor functions Duoha Park...

 • На 3 Најдобра тениско топче машини на 2019

  Ако сте тука, знам дека сакам тенис. Тоа е навистина голема спорт. Знам дека сте слушнале за Рафаел "Рафа" Надал од Шпанија, Новак Ѓоковиќ од Србија и Рожер Федерер од Швајцарија и вие може дури да биде по нивните игри тесно. Страствен тениски навивачите и играчите ги обожавам и се инспирирани ...

 • Електрични рекет stringing машина Одржување Барања

  По купувањето на професионални провира машина, треба да се обрне внимание на своето редовно чистење и одржување, со цел да се осигури дека таа секогаш може да се претстави добро. Вие треба да го контролираат производители прирачник за одржување, со внимателна разбирање на рутинско одржување треба да се обрне внимание на м ...