Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Служат е слабо?

A: Причини
(1) AC / DC напојување не е нормално.
(2) тенис еластична не е доволно.
(3) внатрешни компоненти на машината е оштетена
елиминација методи
(1) Проверете моќта на AC / DC снабдување е нормално.
(2) Промена тенис
(3) Ве молиме контактирајте со дилери или производителот

Уредот не може да им служи или топката се заглавени?

A: Причини
има нафта или вода на воланот, или не-стандард топката
елиминација методи
(1) За да го исклучите моќ, ја бришам до вода или масло со сува крпа, и да ги преземат сите на топката. Промена на брзината на машината за најбрзо и тестирање. Тест без топки за неколку минути, а потоа се стави на топката во машина за испитување.
(2) Ако се уште не може да го реши проблемот, ве молиме контактирајте со продавачот или производителот.

Фиксна точка нестабилна?

A: Причини
(1) Топката има различни спецификации.
(2) Квалитетот на топката не е иста.
(3) реакција сила на оваа машина ќе го направи тоа менувањето при работа.
Метод за отстранување
на тестот на машина, обидете се да се користат исти димензии на топката колку што е можно повеќе.

Фунти не се точни кога stringing?

A: Причини:
(1) За пресметка тест дали власта е премногу високи или премногу ниски (поврзување на понудата на стабилен напон над 200W)
(2) Вграден уред губи контактот или оштетување (Ве молиме контактирајте со производителот)

Низата на stringing машина, лизгачки фунти или клипови не се тесни?

A: Причини:
(1) завртка клип од жица цртање машина е лабава, ве молиме да го заклучите цврсто.
(2) делови за контакт на stringing машина и низа има дамки од масло, ве молиме чисти со алкохол и чиста мека крпа.

рекет бадминтон се деформира. Кои се причините за тоа?

A: Причини:
(1) на тениски рекет / квалитет бадминтон не се добри.
(2) stringing фунти на бадминтон е повеќе од 30 ЛБ
(3) stringing фунти на тенисот е повеќе од 60 ЛБ
Метод за отстранување
Ве молиме прилагодете ја stringing фунти:
Тенис рекет stringing фунти: 48-60 LB
Бадминтон рекет stringing фунти: 18-30 LB

Сакаат да работат со САД?


sukie@dksportbot.com