FAQs

FAQ

PYETJET MË TË SHPESHTA

Shërbejë është i dobët?

A: Shkaqet
(1) furnizimi me energji elektrike AC / DC nuk është normale.
(2) tenisit elastike nuk është e mjaftueshme.
(3) Komponentët e brendshme të makinës është dëmtuar
metodat Eliminimin
(1) Kontrolloni furnizimi me energji elektrike AC / DC është normale.
(2) Ndryshimi tenis
(3) ju lutem kontaktoni me tregtarët apo prodhuesit

Makinë nuk mund të shërbejë ose topin merrni mbërthyer?

A: Shkaqet
ka vaj ose ujë në timon, apo jo-standarde topin
metodat Eliminimin
(1) Turn off fuqinë, fshij ujin ose vajin me leckë të thatë, dhe të marrë nga të gjitha të topit. Të ndryshuar shpejtësinë e makinës për të shpejtë dhe të testit. Test pa topa për disa minuta e parë, pastaj të vënë topin në makinë për provë.
(2) Në qoftë se ju ende nuk mund ta zgjidhë problemin, ju lutem kontaktoni me tregtarin apo prodhuesi.

pikë fikse e paqëndrueshme?

A: Shkaqet
(1) Topi ka specifika të ndryshme.
(2) Cilësia e topit nuk është e njëjtë.
(3) Forca reaguar i makinës do të bëjë të zhvendosur gjatë punës.
Metoda e eliminimit
Në testin e makinës, ju lutem provoni për të përdorur të njëjtën madhësi të topit sa më shumë që të jetë e mundur.

£ nuk janë të sakta kur stringing?

A: Shkaqet:
(1) Ju lutem testi nëse pushteti është mbi-lartë apo të mbi-të ulët (lidhë furnizimin me tension të qëndrueshme mbi 200W)
(2) Built-in pajisje kontakt të lirshme ose dëmtim (ju lutem kontaktoni me prodhuesin)

Vargu i makinës stringing, paund rrëshqitje ose clips nuk janë të shtrënguar?

A: Shkaqet:
(1) vidhos clip i makinës vizatim teli është e lirshme, ju lutemi të bllokoj atë në mënyrë të vendosur.
(2) Pjesët e kontaktit të stringing makinë dhe të vargut kanë njollat e vajit, ju lutem pastër me alkool dhe leckë të pastër të butë.

Badminton dallavere është deformuar. Cilat janë arsyet?

A: Shkaqet:
(1) raketë e tenisit / badminton cilësisë nuk janë të mira.
(2) paund stringing e badminton është më shumë se 30 LB.
(3) paund stringing e tenisit është më shumë se 60 LB.
Metoda e eliminimit
Ju lutemi të rregulluar paund stringing:
Tennis racket stringing paund: 48-60 LB
stringing paund Badminton dallavere: 18-30 LB

Duan të punojnë me ne?


sukie@dksportbot.com